Tuesday, August 9, 2016

BEG, PORCH, BOX, THONG, HOLDER (UTK BOLA PETANQUE) UNTUK DIJUAL.

Kebelakangan ini ramai sangat customer saya yang bertanya tentang beg bola petanque. Macam-macam permintaan dan kehendak, kerana beg yang sedia ada sudah koyak atau rosak. Sebenarnya, senang cerita... beg bola boleh pakai apa-apa sahaja beg yang boleh muat bola kita. Boleh guna beg kemera, beg botol, beg bekal, atau sebarang beg. tapi kalau nak cantik kenalah cari beg yang muat-muat bola kita kan. 

Saya sendiri dari dulu lagi menggunakan beg kemera untuk memuatkan 2 set (6 biji) bola yang saya miliki. Untuk lebih gah saya lekatkan Jata Negara, Jalur Gemilang dan Logo Persekutuan Petanque Malaysia, seolah-oleh saya wakil Malaysia dalam kejohanan dunia. hehehehehe

Kalau tuan, puan, adik, abang, kakak... nak juga cari beg, berikut antara beg-beg yang saya jual. Kena PM dulu lah untuk confirm stok masih ada or sudah sold out. PM saya di no 019-8884070 ya.

OBUT REPORTER BEG
RM180.00

ARMY PORCH BEG
RM60.00

ARMY PORCH BEG
RM60.00

OBUT PORCH
RM50.00

MS PETANQUE PORCH
RM70.00

LAFRANC BEG
RM30.00

PETANQUE SHOP BEG
RM100.00

OBUT SOFT PORCH
RM50.00
Army porch beg tu yang paling banyak dalam stok saya sekarang. Saya simpan banyak stok beg army ini kerana ianya beg yang paling sesuai untuk simpan bola petanque. selain daripada muat semua saiz bola petanque, ianya juga ada poket untuk menyimpan barang sampingan seperti bola jack, kain lap bola, tape, boules picker dll. Ianya juga merupakan beg yang paling lasak dan tahan berbanding beg-beg yang lain. Harganya juga murah iaitu RM60 sahaja.

2 comments: